Наш соработник
Македонски

За нас

Агенцијата за недвижности ГРАМАДА со години наназат претставува синоним за квалитет, професионалност и стручност на полето на посредувањето при продажба и изнајмување на недвижен имот на територија на град Скопје, а потврдата за тоа се многу бројните задоволни клиенти.

 

Ние нудиме, професионално посредување при барање за купување или изнајмување на соодветен стабен или деловен простор за Вашите потреби како и посредување и консултација при продажбата или издавањето на Вашиот станбен или деловен простор.

 

Посебно внимание посветуваме на понудата за изнајмувањето на луксузни објекти, како новост исто така воведовме понуда на изнајмување на туристички апартмани за краток престој во центарот на Скопје.

 

Ние сме задоволни единствено кога сте и Вие задоволни.

Joomla inotur picma

Веб страницата користи колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро корисничко искуство. Прочитај повеќе.