Наш соработник
English
 
Gramada
No Photo
Name : Gramada
Phone: + 389[0 ]2 520 47 42
Mobile: +389 [0] 78 26 08 75
Phone: +389 [0] 75 96 13 20
Order:       
Agent Properties
Results 1 - 10 of 45
Hot Offer!!
Please contact
Category : Rent of apartments
Type : Rent
Agent : Gramada
Location : new house ♦ Skopje ♦ Macedonia
Living Space : 200.00 m² ♦  Rooms : 6 ♦  Bedrooms : 5 ♦  WC/Baths : 3
луксузен дуплекс апартман,
Please contact
Category : Rent of apartments
Type : Rent
Agent : Gramada
Location : very good ♦ Skopje ♦ Macedonia
Bedrooms : 1 ♦  WC/Baths : 1
солидно наместен, со чувар,паркинг,
Please contact
Category : Apartments for short stay
Type : Rent
Agent : Gramada
Location : renovated ♦ Skopje ♦ Macedonia
Living Space : 30.00 m² ♦ 
Sold
Please contact
Category : Sale of apartments
Type : Sell
Agent : Gramada
Location : новоградба ♦ Скопје ♦ Macedonia
Living Space : 63.00 m² ♦  Rooms : 3 ♦  Bedrooms : 2 ♦ 
новаградба во порта козле. готова 6/2012, со предимотен лист
Sold
Please contact
Category : Rent of apartments
Type : Rent
Agent : Gramada
Location : реновирано ♦ Скопје ♦ Macedonia
Living Space : 42.00 m² ♦  Rooms : 2 ♦  Bedrooms : 1 ♦ 
ubovo namesten ,renoviran stan,nasproti TC Olimpiko,taftalidze, pogleg kon Vodno
Sold
Please contact
Category : Rent business premises
Type : Rent
Agent : Gramada
Location : новоградба ♦ Скопје ♦ Macedonia
Living Space : 440.00 m² ♦ 
на самиот булевар после бензиската макпетрол- излез од Скопје према Ченто,Маџари сутерен+приз+кат+потрков секој по 110м2 , со СОПСТВЕН ПАРКИНГ со...
Hot Offer!!
Please contact
Category : Rent of apartments
Type : Rent
Agent : Gramada
Location : луксузно ♦ Скопје ♦ Macedonia
Living Space : 220.00 m² ♦  Rooms : 4 ♦  Bedrooms : 2 ♦  WC/Baths : 2
on last flour, private, exelent position , very big terase 
Sold
Please contact
Category : Rent of apartments
Type : Rent
Agent : Gramada
Location : новоградба ♦ Скопје ♦ Macedonia
Living Space : 110.00 m² ♦  Rooms : 4 ♦  Bedrooms : 3 ♦  WC/Baths : 2
комфорен стан во Центар,три спални, голема тераса, гараза
Please contact
Category : Rent of houses
Type : Rent
Agent : Gramada
Location : новоградба ♦ Скопје ♦ Macedonia
Living Space : 500.00 m² ♦ 
Please contact
Category : Rent business premises
Type : Rent
Agent : Gramada
Location : новоградба ♦ Скопје ♦ Macedonia
Living Space : 600.00 m² ♦ 
репрезентативен објект со директен пристап од улица,одговара за претставниства, салони, ::::
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 Next > End >>
Results 1 - 10 of 45
Joomla inotur picma