Наш соработник
English
 
Sale and rent warehouse space
Order:       
Properties
Sold
Please contact
Category : Sale and rent warehouse space
Type : Rent
Agent : Gramada
Location : новоградба ♦ Скопје ♦ Macedonia
Living Space : 360.00 m² ♦ 
квалитетен магацински простор за изнајмување на сама улица со пристап за шлепер површина 270м2, можност да се земат и канцеларии на 1кат - 95м2,
Hot Offer!!
Please contact
Category : Sale and rent warehouse space
Type : Rent
Agent : Gramada
Location : Новоградба ♦ скопје ♦ Macedonia
Living Space : 700.00 m² ♦ 
Нов деловен објект во индустиска зона Пинтија, добар пристап, за слепер и дистрибуција, изграден по сите стандарди
 360.000 €
Category : Sale and rent warehouse space
Type : Sell
Agent : Gramada
Location : новоградба ♦ Скопје ♦ Macedonia
Living Space : 580.00 m² ♦ 
плац 630м2, магацин 580м2

Joomla inotur picma

Веб страницата користи колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро корисничко искуство. Прочитај повеќе.