Наш соработник
Македонски
 
Продажба и издавање магацински простор
Подредено по:       
Недвижности
Sold
Контактирај
Категорија : Продажба и издавање магацински простор
Вид : Издавање
Поставено од : Gramada
Локација : новоградба ♦ Скопје ♦ Македонија
Корисна површина : 360.00 m² ♦ 
квалитетен магацински простор за изнајмување на сама улица со пристап за шлепер површина 270м2, можност да се земат и канцеларии на 1кат - 95м2,
Hot Offer!!
Контактирај
Категорија : Продажба и издавање магацински простор
Вид : Издавање
Поставено од : Gramada
Локација : Новоградба ♦ скопје ♦ Македонија
Корисна површина : 700.00 m² ♦ 
Нов деловен објект во индустиска зона Пинтија, добар пристап, за слепер и дистрибуција, изграден по сите стандарди
 360.000 €
Категорија : Продажба и издавање магацински простор
Вид : Продажба
Поставено од : Gramada
Локација : новоградба ♦ Скопје ♦ Македонија
Корисна површина : 580.00 m² ♦ 
плац 630м2, магацин 580м2

Joomla inotur picma