Наш соработник
English
 
Selling land
Properties
 25 €
Category : Selling land
Type : Sell
Agent : Gramada
Location : солидно ♦ Скопје ♦ Macedonia
Living Space : 4000.00 m² ♦ 
до асфалтен пат, струја, вода, во близина на Рио кафе

Joomla inotur picma

Веб страницата користи колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро корисничко искуство. Прочитај повеќе.