Наш соработник
English
 
Rent business premises
Order:       
Properties
Sold
Please contact
Category : Rent business premises
Type : Rent
Agent : Gramada
Location : новоградба ♦ Скопје ♦ Macedonia
Living Space : 440.00 m² ♦ 
на самиот булевар после бензиската макпетрол- излез од Скопје према Ченто,Маџари сутерен+приз+кат+потрков секој по 110м2 , со СОПСТВЕН ПАРКИНГ со...
Please contact
Category : Rent business premises
Type : Rent
Agent : Gramada
Location : новоградба ♦ Скопје ♦ Macedonia
Living Space : 600.00 m² ♦ 
репрезентативен објект со директен пристап од улица,одговара за претставниства, салони, ::::
Sold
Please contact
Category : Rent business premises
Type : Rent
Agent : Gramada
Location : новоградба ♦ Скопје ♦ Macedonia
Living Space : 660.00 m² ♦ 
ново изграден објект на пр+1+пот вкупно 660м2 мозе да се преуреди по ваша потреба за долгороцен закуп, директен пристап од улица ,паркинг ,рекламно...
Hot Offer!!
Please contact
Category : Rent business premises
Type : Rent
Agent : Gramada
Location : новоградба ♦ Скопје ♦ Macedonia
Living Space : 1150.00 m² ♦ 
луксузен објект на главна улица во аеродром одговара за повеке намени, изложбен салон со канцеларии, и магацин, претставништво,  ...... вкупно 1150...
Hot Offer!!
Please contact
Category : Rent business premises
Type : Rent
Agent : Gramada
Location : Новоградба ♦ Скопје ♦ Macedonia
Living Space : 550.00 m² ♦ 
Се издава луксузен деловен простор во централно градско подрачје, во Кисела Вода: - 250m2 луксузно опремен канцелариски простор со парно греење ...
Sold
Please contact
Category : Rent business premises
Type : Rent
Agent : Gramada
Location : Новоградба ♦ Скопје ♦ Macedonia
Living Space : 300.00 m² ♦ 
nov deloven objekt so izlog na ulica , sopstven prking,  izlozben salon  140m2 na prizemje +  160m2  salon ili kancelarii na 1 kat ...
Hot Offer!!
 4 €
Category : Rent business premises
Type : Rent
Agent : Gramada
Location : new bilding ♦ Skopje ♦ Macedonia
Living Space : 130.00 m² ♦ 
business bilding,on main streat,good position
Sold
 1.200 €
Category : Rent business premises
Type : Rent
Agent : Gramada
Location : реновирано ♦ Скопје ♦ Macedonia
Living Space : 190.00 m² ♦ 
на приземје со излог од две страни,

Joomla inotur picma

Веб страницата користи колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро корисничко искуство. Прочитај повеќе.