Наш соработник
Македонски
 
Arrow Куќа на Водно
Опис
многу мирна локација , пр- дневна, кујна ,2 спални ,,1 кат- днева ,3спални ,кујна, сопствено греење,
Информациии за недвижноста
Состојбареновирано
Населбаводно
ГрадСкопје
ДржаваМакедонија
 1.200 €
    
Hot Offer!!Категорија: Издавање на куќи
Вид: Издавање
Информации за недвижноста
Корисна површина: 250.00 m²
Соби: 7
Купатила: 3
Кат: пр
Вкупно/двор: 600.00 m²
Цена на недвижноста
Цена:  1.200 €  
Агенциска провизија: 50%
Информации за недвижноста
Наместен
Двор
Тараса
Парно
Клима
Паркинг
Интернет конекција
Податоци за агенцијата
Агенција : Gramada

Телефон:+ 389[0 ]2 520 47 42
Мобилен: +389 [0] 78 26 08 75
Телефон: +389 [0] 75 96 13 20

Joomla inotur picma