Наш соработник
English
 
ID: 474 Arrow Нов деловен објект Пинтија
Description
Нов деловен објект во индустиска зона Пинтија, добар пристап, за слепер и дистрибуција, изграден по сите стандарди
Property Location
ConditionНовоградба
Settlementпинтија
Cityскопје
CountryMacedonia
    
Property Data
Living Space: 700.00 m²
Financial Information
Price: Please contact
Equipment Details
Unfurnished
New building
Yard
Parking place
Agent Details
Name : Gramada

Phone:+ 389[0 ]2 520 47 42
Contact by Mobile: +389 [0] 78 26 08 75
Phone: +389 [0] 75 96 13 20

Joomla inotur picma

Веб страницата користи колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро корисничко искуство. Прочитај повеќе.