Наш соработник
English
 
Order:       
Results 1 - 10 of 17
Sold
Please contact
Category : Sale of apartments
Type : Sell
Agent : Gramada
Location : новоградба ♦ Скопје ♦ Macedonia
Living Space : 63.00 m² ♦  Rooms : 3 ♦  Bedrooms : 2 ♦ 
новаградба во порта козле. готова 6/2012, со предимотен лист
Sold
Please contact
Category : Sale business premises
Type : Sell
Agent : Gramada
Location : novogradba ♦ Skopje ♦ Macedonia
Living Space : 910.00 m² ♦ 
deloven objekt vo industriska zona Madzari, pogoden za kancelarii, pretstavnistvo i dr. se sostoi od podrum 85m2 prizemje 422m2 i kat 410m2, cena p...
Sold
Please contact
Category : Sale business premises
Type : Sell
Agent : Gramada
Location : новоградба ♦ Скопје ♦ Macedonia
Living Space : 280.00 m² ♦ 
се продава деловен простор од 280м2, на раскрсницата рузвелтова со гологанов, прометно  и видливо место, одговара за повеке намени, козметицки сало...
 25 €
Category : Selling land
Type : Sell
Agent : Gramada
Location : солидно ♦ Скопје ♦ Macedonia
Living Space : 4000.00 m² ♦ 
до асфалтен пат, струја, вода, во близина на Рио кафе
Sold
 840 €
Category : Sale of apartments
Type : Sell
Agent : Gramada
Location : Renoviran ♦ Skopje ♦ Macedonia
Living Space : 36.00 m² ♦  Rooms : 1 ♦  WC/Baths : 1
latinicen tekst
Sold
 950 €
Category : Sale of apartments
Type : Sell
Agent : Gramada
Location : новоградба ♦ Скопје ♦ Macedonia
Living Space : 48.00 m² ♦  Rooms : 2 ♦  Bedrooms : 2 ♦ 
стновите се во градба ,имаат предимотен лист, вселиви 05/2012, локација позади бензиската слободни станови,,, 56м2 на приз. и 6кат  со две спални...
Sold
 1.050 €
Category : Sale of apartments
Type : Sell
Agent : Gramada
Location : новоградба ♦ Скопје ♦ Macedonia
Living Space : 37.00 m² ♦  Bedrooms : 1 ♦  WC/Baths : 1
станови во нова градба К.Вода после шампионче ,сопствено парно, паркинг ...
Sold
 1.250 €
Category : Sale of apartments
Type : Sell
Agent : Gramada
Location : во градба ♦ Скопје ♦ Macedonia
Living Space : 28.00 m² ♦  Rooms : 1 ♦  Bedrooms : 1 ♦ 
станови во завршна фаза на градба со лист за прибелешка од катастар, 28м2 на 1 и 2кат,со спална југ ориентација 45м2 на 4,5 и 6кат со спална југ ...
Sold
 1.300 €
Category : Sale of apartments
Type : Sell
Agent : Gramada
Location : new bilding ♦ Скопје ♦ Macedonia
Living Space : 35.00 m² ♦  Rooms : 2 ♦  Bedrooms : 1 ♦  WC/Baths : 1
лукс станови, мирна локација, секој спрат е стан , со паркинг место на продажба и 56м2 на 2спрат ,2 спални
Sold
 1.300 €
Category : Sale of apartments
Type : Sell
Agent : Gramada
Location : новоградба ♦ Скопје ♦ Macedonia
Living Space : 57.00 m² ♦  Rooms : 2 ♦  Bedrooms : 1 ♦  WC/Baths : 1
станот е вселив, и се наога во новаградба наспроти МВР црниче-центар има источна ориентација, квалитетна градба, паркет,плочки и надворешна изолац...
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>
Results 1 - 10 of 17
Joomla inotur picma

Веб страницата користи колачиња (cookies) за да Ви овозможиме најдобро корисничко искуство. Прочитај повеќе.