Наш соработник
Македонски
 
Подредено по:       
Резултати 1 - 10 од 17
Sold
Контактирај
Категорија : Продажба на станови
Вид : Продажба
Поставено од : Gramada
Локација : новоградба ♦ Скопје ♦ Македонија
Корисна површина : 63.00 m² ♦  Соби : 3 ♦  Спални соби : 2 ♦ 
новаградба во порта козле. готова 6/2012, со предимотен лист
Sold
Контактирај
Категорија : Продажба деловен простор
Вид : Продажба
Поставено од : Gramada
Локација : novogradba ♦ Skopje ♦ Македонија
Корисна површина : 910.00 m² ♦ 
deloven objekt vo industriska zona Madzari, pogoden za kancelarii, pretstavnistvo i dr. se sostoi od podrum 85m2 prizemje 422m2 i kat 410m2, cena p...
Sold
Контактирај
Категорија : Продажба деловен простор
Вид : Продажба
Поставено од : Gramada
Локација : новоградба ♦ Скопје ♦ Македонија
Корисна површина : 280.00 m² ♦ 
се продава деловен простор од 280м2, на раскрсницата рузвелтова со гологанов, прометно  и видливо место, одговара за повеке намени, козметицки сало...
 25 €
Категорија : Продажба на земјиште
Вид : Продажба
Поставено од : Gramada
Локација : солидно ♦ Скопје ♦ Македонија
Корисна површина : 4000.00 m² ♦ 
до асфалтен пат, струја, вода, во близина на Рио кафе
Sold
 840 €
Категорија : Продажба на станови
Вид : Продажба
Поставено од : Gramada
Локација : новоградба ♦ Скопје ♦ Македонија
Корисна површина : 36.00 m² ♦  Соби : 1 ♦  Купатила : 1
текст
Sold
 950 €
Категорија : Продажба на станови
Вид : Продажба
Поставено од : Gramada
Локација : новоградба ♦ Скопје ♦ Македонија
Корисна површина : 48.00 m² ♦  Соби : 2 ♦  Спални соби : 2 ♦ 
стновите се во градба ,имаат предимотен лист, вселиви 05/2012, локација позади бензиската слободни станови,,, 56м2 на приз. и 6кат  со две спални...
Sold
 1.050 €
Категорија : Продажба на станови
Вид : Продажба
Поставено од : Gramada
Локација : новоградба ♦ Скопје ♦ Македонија
Корисна површина : 37.00 m² ♦  Спални соби : 1 ♦  Купатила : 1
станови во нова градба К.Вода после шампионче ,сопствено парно, паркинг ...
Sold
 1.250 €
Категорија : Продажба на станови
Вид : Продажба
Поставено од : Gramada
Локација : во градба ♦ Скопје ♦ Македонија
Корисна површина : 28.00 m² ♦  Соби : 1 ♦  Спални соби : 1 ♦ 
станови во завршна фаза на градба со лист за прибелешка од катастар, 28м2 на 1 и 2кат,со спална југ ориентација 45м2 на 4,5 и 6кат со спална југ ...
Sold
 1.300 €
Категорија : Продажба на станови
Вид : Продажба
Поставено од : Gramada
Локација : новоградба ♦ Скопје ♦ Македонија
Корисна површина : 35.00 m² ♦  Соби : 2 ♦  Спални соби : 1 ♦  Купатила : 1
лукс станови, мирна локација, секој спрат е стан , со паркинг место на продажба и 56м2 на 2спрат ,2 спални
Sold
 1.300 €
Категорија : Продажба на станови
Вид : Продажба
Поставено од : Gramada
Локација : новоградба ♦ Скопје ♦ Македонија
Корисна површина : 57.00 m² ♦  Соби : 2 ♦  Спални соби : 1 ♦  Купатила : 1
станот е вселив, и се наога во новаградба наспроти МВР црниче-центар има источна ориентација, квалитетна градба, паркет,плочки и надворешна изолац...
<< Почеток < Пред 1 2 Следно > Крај >>
Резултати 1 - 10 од 17
Joomla inotur picma